ADH-aetelier-Hannelore Veelaert-DSC01573-HDR-lo res.jpg

EVENTS

Live, digitale of hybride events in een uniek kader

Op zoek naar een originele eventlocatie in het regio Leuven? Gevonden!
AEtelier zet haar deuren open voor b2b-partners die een polyvalente eventlocatie zoeken in Leuven.

In het hart van het Researchpark in Haasrode, nabij Leuven biedt AEtelier naast een grote evenementenweide en sfeervolle patio 2 prachtige grote polyvalente evenementenzalen voor b-2-b events tot 500 personen. Heb je een bedrijfsfeest, productvoorstelling of conferentie op de planning of kriebelt het nog eens om volledig uit de bol te gaan? Dat kan allemaal bij ons!

Onze zalen zijn voorzien met barfaciliteiten en volledig uitgerust met hoogstaande technische en audiovisuele voorzieningen, ideaal voor live, digitale of hybride evenementen 

 

Onze eventpartner 3hoog, een team van experten in het organiseren van elk type evenement, luistert graag aandachtig naar jou wensen en maakt van elk event een unieke gebeurtenis waar beleving en gevoel centraal staan.

Welk verhaal wil je vertellen..., welke boodschap wil je overbrengen..., wat is de strategische doelstelling van jouw event?

Op een bedachtzame manier en met de nodige dosis passie en creativiteit bespreekt 3hoog samen met jouw alle wensen en verwachtingen en brengt jouw verhaal tot leven met een event om nooit te vergeten.

Voor elk type evenement nemen zij  de technische en praktische organisatie op zich zodat jij je voor 100% kan concentreren op het verloop van jouw event

 

Onze eventzalen

 
LOGO 3 HOOG.JPG

Voor het organiseren van al jouw meetings, opleidingen, events en digitale videoproducties  op AEtelier doen we beroep op onze partner 3hoog

 

3hoog staat bekend om zijn klanterichte, persoonlijke en professionele aanpak en streeft naar een unieke beleving voor iedereen. 

 

Een spetterend event, een professionele webinar of een vergadering met jouw teamgenoten... 3hoog luistert graag naar uw wensen en werkt een pakket op maat uit.