AEtelier, business & meeting center.

A PLACE TO CONNECT

YOUR CUSTOMERS

YOUR TEAM

YOUR AUDIENCE

YOUR STAKEHOLDERS

YOURSELF...

AEtelier, de plek in Leuven waar bedrijven kunnen werken, netwerken, vergaderen, organiseren, feesten, ondernemen en mekaar inspireren.

Gevestigd in het Researchpark van Haasrode waar we de oude Philipsgebouwen hebben omgetoverd tot een nieuw trendy en hightech business & meeting center, 

b2b-eventlocatie en webinarstudio. Het industrieel karakter hebben we met een warme twist en op een stijlvolle manier geïntegreerd om er zo een inspirerende en gastvrije plek van te maken

Een toplocatie en perfecte uitvalsbasis voor al je ambities! 

Welkom!

Een bruisend aanbod

 

Bij AEtelier vind je kant-en-klare kantoorruimte, high-tech uitgeruste (hybride) vergaderzalen waar flexibele opstellingen mogelijk zijn,  twee grote evenementenzalen met hoogstaande  technische en audiovisuele voorzieningen die het ook mogelijk maken om digitale events te organiseren.

Omdat we de balans tussen inspanning en ontspanning heel belangrijk vinden, stellen we dan ook met plezier enkele fijne ruimtes ter beschikking zoals het AEtelier café, de lounge en patio waar je een heerlijke pauzemoment kan inlassen of een informele meeting of prikkelende brainstorm houden samen met je collega's.  

 

Met een waaier aan ondersteunende diensten en faciliteiten beiden we een top beleving aan en afhankelijk van je wensen stelt onze ervaren eventpartner 3hoog een work-, meet- of eventplan uit met een persoonlijke aanpak en aandacht voor elk detail.

©2020 by AEtelier, business & meeting center. Proudly created with Wix.com

Privacy Policy & Cookie Policy