ADH-aetelier-Hannelore Veelaert-DSC01573-HDR-lo res.jpg

Op zoek naar een mooie vergader- of evenementenlocatie in regio Leuven?
Welkom bij AEtelier!

AEtelier beschikt over 2 evenementenhallen, voorzien van alle audiovisuele technieken, en 4  lichtrijke, multifunctionele en professioneel ingerichte vergaderruimtes met ook de mogelijkheid om hybride te vergaderen.

Met de ruime parking en een bushalte voor de deur, een prachtige tuin en patio is dit de ideale locatie voor het organiseren van jouw meeting, bedrijfsevent, opleiding, workshop, brainstormsessie, ...

Met een waaier aan ondersteunende diensten en faciliteiten bieden we een top beleving aan en afhankelijk van je wensen, stippelt onze ervaren eventpartner 3Hoog een work-, meet- of eventplan uit met een persoonlijke aanpak en aandacht voor elk detail.

Ik wil graag een offerte
tuin 001.JPG

Meeting rooms

Vergaderingen, hybride vergaderingen, opleidingen, workshops... in een high tech omgeving

Kwartaalcijfers bespreken, marketingplan uitstippelen, creatieve brainstorm houden, … Lukt je dat met de juiste focus?

 

Bij AEtelier kan je in alle rust en voorzien van alle comfort vergaderen in een van onze 4 inspirerende en professioneel ingerichte vergaderzalen.

Vergaderen en mekaar ontmoeten doen we op dit moment een klein beetje anders dan vroeger. We beperken het aantal mensen en houden uiteraard rekening met een gepaste afstand.

Maar stel, je wil toch graag met een grotere groep mensen vergaderen of mensen betrekken die liever online deelnemen uit veiligheidsoverwegingen of omdat ze misschien verplicht moeten thuisblijven. Dan is hybride vergaderen de ideale oplossing!

Een vergadering, workshop, lezing, opleiding... die op hetzelfde moment op locatie én online plaatsvindt

 

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van de laatste technische snufjes (wifi, speakers, presentatiescherm, …) en bieden de mogelijkheid om hybride te vergaderen


Geniet tijdens je vergadering of pauzemoment van een heerlijk tasje koffie of thee in één van onze vier coffee corners. Water en spuitwater kan je dan weer à volonté afnemen aan onze Aqualex kranen

Event rooms

Live, digitale of hybride events in een uniek kader

Op zoek naar een originele eventlocatie in het regio Leuven? Gevonden!

AEtelier zet haar deuren open voor b2b-partners die een polyvalente eventlocatie zoeken in Leuven. 

In het hart van het Researchpark in Haasrode biedt AEtelier 2 prachtige grote polyvalente evenementenzalen voor b-2-b events tot 500 personen. Bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, seminaries, ...

De zalen zijn uitgerust met hoogstaande technische en audiovisuele voorzieningen,

ideaal voor live, digitale of hybride evenementen 

Onze eventpartner 3hoog, een team van experten in het organiseren van elk type evenement luistert graag aandachtig naar jou wensen en maakt van elk event een unieke gebeurtenis waar beleving en gevoel centraal staan.

Welk verhaal wil je vertellen..., welke boodschap wil je overbrengen..., wat is de strategische doelstelling van jouw event?

Op een bedachtzame manier en met de nodige dosis passie en creativiteit bespreekt 3hoog samen met jouw alle wensen en verwachtingen en brengt jouw verhaal tot leven met een event om nooit te vergeten.

Voor elk type evenement nemen zij  de technische en praktische organisatie op zich zodat jij je voor 100% kan concentreren op het verloop van jouw event

 

Onze vergaderzalen

 

Onze eventzalen

 
LOGO 3 HOOG.JPG

Voor het organiseren van al jouw meetings, opleidingen, events en digitale videoproducties  op AEtelier doen we beroep op onze partner 3hoog

 

3hoog staat bekend om zijn klanterichte, persoonlijke en professionele aanpak en streeft naar een unieke beleving voor iedereen. 

 

Een spetterend event, een professionele webinar of een vergadering met jouw teamgenoten... 3hoog luistert graag naar uw wensen en werkt een pakket op maat uit.