Op zoek naar een mooie vergader- of evenementenlocatie in Leuven?

AEtelier beschikt over 4  lichtrijke, multifunctionele en professioneel ingerichte vergaderruimtes en 2 evenementenhallen voor jouw meeting, opleiding, workshop, brainstormsessie, bedrijfsevent...  

Met een waaier aan ondersteunende diensten en faciliteiten bieden we een top beleving aan en afhankelijk van je wensen, stippelt onze ervaren eventpartner 3Hoog een work-, meet- of eventplan uit met een persoonlijke aanpak en aandacht voor elk detail.

Let's reconnect!

We voelen aan dat de nood hoog is om opnieuw met mekaar te connecteren. Het AEtelier en 3hoog team staat met veel plezier klaar om uw bezoek, vergadering of evenement corona-proof en in de meeste veilige omstandigheden te laten verlopen 

ADH-aetelier-Hannelore Veelaert-DSC01070
ADH-aetelier-Hannelore Veelaert-DSC02416

Meeting rooms

Event rooms 

Meetings

Vergaderingen, opleidingen, workshops... in een high tech omgeving

Kwartaalcijfers bespreken, marketingplan uitstippelen, creatieve brainstorm houden, … Lukt je dat met de juiste focus? Bij AEtelier kan je in alle rust en voorzien van alle comfort vergaderen bij AEtelier. Al onze vergaderzalen zijn voorzien van de laatste technische snufjes (wifi, speakers, presentatiescherm, …) en voldoen aan de Covid-19 richtlijnen.

Hybride meetings

AEtelier biedt hybride oplossingen voor uw vergadering of opleiding

Vergaderen en mekaar ontmoeten doen we op dit moment een klein beetje anders dan vroeger. We beperken het aantal mensen en houden uiteraard rekening met een gepaste afstand.

Maar stel, je wil toch graag met een grotere groep mensen vergaderen of mensen betrekken die liever online deelnemen uit veiligheidsoverwegingen of omdat ze misschien verplicht moeten thuisblijven. Dan is hybride vergaderen de ideale oplossing!

Een vergadering, workshop, lezing, opleiding... die op hetzelfde moment op locatie én online plaatsvindt.

AEtelier heeft vergaderruimtes waar hybride vergaderen mogelijk is, zonder dat jij je zorgen moet maken over de technische aspecten. Hier heb je alles wat je nodig hebt om van jouw hybride vergadering een succes te maken.

Events

Unieke events in een uniek kader

Op zoek naar een originele eventlocatie in het researchpark van Haasrode? Gevonden! AEtelier zet haar deuren open voor b2b-partners die een polyvalente eventlocatie zoeken in Leuven.

Onze partner 3hoog luistert aandachtig naar jou wensen en maakt van elk event een unieke gebeurtenis waar

beleving en gevoel centraal staan.

Welk verhaal wil je vertellen..., welke boodschap wil je overbrengen..., wat is de strategische doelstelling van jouw event?

Op een bedachtzame manier en met de nodige dosis passie en creativiteit bespreekt 3hoog samen met jouw alle wensen en verwachtingen en brengt jouw verhaal tot leven met een event om nooit te vergeten.  

Altijd op maat, een kwalitatieve hoogstaande uitvoering en creativiteit en top

Digitale of hybride events

Wanneer online even belangrijk wordt als offline!

Een eventlocatie gezocht waar een live streaming mogelijk is? Gevonden!

Onze partner 3hoog, meeting en events zorgt voor een unieke online ervaring met volop interactie.

Het team van experten neemt de technische en praktische organisatie op zich zodat jij je voor 100% kan concentreren op het verloop van jouw event.

ADH-aetelier-Hannelore Veelaert-DSC01070

Onze vergaderzalen

4 inspirerende en professioneel ingerichte vergaderzalen. In elke vergaderruimte is een flexibele opstelling mogelijk en kan je een vergaderarrangement boeken met catering via onze partner 3hoog, meeting & events

Elke ruimte is voorzien van desinfecterende producten ter preventie van Covid19

 
ADH-aetelier-Hannelore Veelaert-DSC01573

Onze eventzalen

AEtelier biedt 2 grote polyvalente evenementenhallen voor b-2-b events tot 500 personen. Bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, seminaries, ...

Samen met onze eventpartner 3hoog, meetings & events wordt jouw bedrijfsevent gegarandeerd een succes!

Elke ruimte is voorzien van desinfecterende producten ter preventie van Covid19

 
Square Stage

Voor het organiseren van al jouw meetings, opleidingen, events en digitale videoproducties  op AEtelier doen we beroep op onze partner 3hoog

 

3hoog staat bekend om zijn klanterichte, persoonlijke en professionele aanpak en streeft naar een unieke beleving voor iedereen. 

 

Een spetterend event, een professionele webinar of een vergadering met jouw teamgenoten... 3hoog luistert graag naar uw wensen en werkt een pakket op maat uit.