OVER AETELIER

Als zuster-organisatie van AE, Architects for Business & ICT, brengt AEtelier bedrijven samen om te werken, vergaderen, netwerken en feesten in het hartje van het researchpark in Haasrode, vlakbij Leuven.  Een perfecte uitvalsbasis voor je ambities.

Een mooie locatie gezocht voor een  (hybride) vergadering, training- of opleidingsdag, beurs, workshop, seminarie persevent of netwerkevenement? Je medewerkers trakteren op een origineel personeelsfeest met DJ-beats? Een kleine of grote meeting room huren in Haasrode?

Met een waaier aan ondersteunende diensten en faciliteiten bieden we een top beleving aan en afhankelijk van je wensen, stippelt onze ervaren eventpartner 3Hoog een work-, meet- of eventplan uit met een persoonlijke aanpak en aandacht voor elk detail.

Het AEtelier team zorgt voor een warm onthaal en zet zich dagelijks vol enthousiasme in om u te laten genieten van een gemoedelijke sfeer en top beleving. Wij streven naar een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Een heerlijk pauzemoment met een lekker kopje koffie of thee in het sfeervolle AEtelier Café of een spelletje tafelvoetbal met je collega's. Maak ook kennis met onze prachtige tuin en patio (momenteel nog in aanleg) en geniet van de goede bereikbaarheid en ruime, gratis parkeergelegenheid die u er als bonus zomaar bovenop krijgt!Ik wil een offerte aanvragen >>     

Parking en Bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging in het researchpark, nabij de E40 in Haasrode, is AEtelier vlot bereikbaar met de wagen. Parkeren kan je voor de deur en is gratis.

Liever met het openbaar vervoer? Dat kunnen we zeker aanraden!  Er is namelijk een vlotte busverbinding tussen AEtelier en Leuven centrum & station en je stapt af aan halte 'Philips' die gelegen is net voor de ingang, je moet dus niet ver stappen.
Op weekdagen rijdt lijn 630 (Wijgmaal - Leuven - Brabanthal) elk kwartier. Tijdens de spitsuren rijdt deze bus om de 8 minuten.
Op weekdagen rijdt lijn 4 (Herent – Leuven – Brabanthal) elk half uur. Tijdens de spitsuren rijdt deze bus om de 15 minuten 

Onze innovatieve partners

Businesscentrum en eventlocatie AEtelier slaat de handen in elkaar met volgende innovatieve partners. Samen bieden we je meer professionaliteit, meer ondersteuning en meer beleving.

AE - Architects for Business & ICT3hoog - Meeting & EventsBusiness Center Brussels West (BCBW)
www.ae.bewww.3hoog.bewww.bcbw.be


OVER AETELIER

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x